SISUSTUSTUOTTEET

SISUSTUSTEKSTIILIT

Verhot ja tekstiilit viimeistelevät sisustuksen ja tilan tunnelman. Valmistan mittatilaustekstiilejä, sivuverhoja, laskosverhoja, sisustustyynyjä ja päiväpeittoja laajasta verho- ja sisustuskangasvalikoimasta. Tilauskangasmallistoista löytyy sisustuskankaita kotikäyttöön sekä paloturvallisia materiaaleja julkisiin tiloihin. Kangasvalikoimaan kuuluu myös pimentävät ja akustoivat verhokankaat. Mittatilaustuotteiden lisäksi valikoimaa täydentävät ajankohtaiset valmistuotteet, kuten torkkupeitot, päiväpeitot ja sisustustyynyt. Täydelliseen verhopalveluun sisältyy myös verhokiskot ja -tangot.

MATOT

Matoilla voidaan esimerkiksi parantaa tilan akustiikkaa ja luoda tilaan uutta ilmettä. Kokoelmista löytyy mattoja kaikkiin kodin tiloihin sekä kovaa kulutusta kestäviä vaihtoehtoja julkisiin tiloihin. Matot toimitetaan joko vakiomittaisina tai ne voidaan tilata mittojen mukaan.

TAPETIT

Tapetilla saadaan nopeasti raikkaampaa ilmettä tilaan. Runsaasta tapettivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Tapetteja voidaan mm. räätälöidä sopivaksi haluttuun seinäkokoon tai valmistaa yksilöityinä valokuvatapetteina.

AKUSTIIKKA

Akustiikkatuotteilla voidaan ratkaista tilan akustiikkaongelmia. Tuotteilla saadaan tilaan myös uutta ilmettä ja kiinnostavia yksityiskohtia. Kauttani saat mm. AO-alloverin akustiikkatuotteita valmismallistosta tai räätälöitynä kohteeseen sopivaksi. Myös kangasvalikoimasta löytyy akustoivia sisustuskankaita.